Αρχική » Γεωστρατηγική

Μακρόν: Η Γαλλία βλέπει ότι οι Ρώσοι θα φτάσουν στο Κίεβο;

Κατά τη διάρκεια συνάντησης το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Εμανουέλ Μακρόν «ανέφερε ένα σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρέμβαση» των Γάλλων.

Διονύσης Αντωνέλλος Γεωστρατηγική Διεθνή
Μακρόν: Η Γαλλία βλέπει ότι οι Ρώσοι θα φτάσουν στο Κίεβο;

Μακρόν: Η Γαλλία θεωρεί πιθανό οι Ρώσοι να φτάσουν στο Κίεβο ενώ ο Γάλλος πρόεδρος έθεσε την κόκκινη γραμμή της χώρας για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν , είχε συνάντηση με Γάλλους ηγέτες διαφόρων πολιτικών κομμάτων, στην οποία συζητήθηκε η θέση της χώρας σχετικά με τη στήριξη της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Εμανουέλ Μακρόν «ανέφερε ένα σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρέμβαση, ειδικά εάν το μέτωπο αρχίσει να προελαύνει προς την Οδησσό ή το Κίεβο», γράφει το πρακτορείο Avia.pro.

Αυτή η δήλωση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ανώτερος Ρώσος στρατιωτικός προειδοποίησε ότι «η σύγκρουση στην Ουκρανία θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε μια πολύ πιο επικίνδυνη κατάσταση» σε μία τέτοια εξέλιξη, τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Πώς το τουρκικό μαχητικό Κααν μπορεί τελικά να επηρεάσει τους Ρώσους

Χούθι: Από λάθος χτύπησαν το πλοίο με έδρα τον Πειραιά;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μακρόν: Η Γαλλία βλέπει ότι οι Ρώσοι θα φτάσουν στο Κίεβο;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ