Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Bayraktar: Φοβάται την πτώση Ερντογάν ο άνθρωπος που φτιάχνει τα τουρκικά drone;

Θα καταστραφούν τα σχέδια για τα τουρκικά drone, λέει ο άνθρωπος που τα φτιάχνει τα Bayraktar, Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Bayraktar: Φοβάται την πτώση Ερντογάν ο άνθρωπος που φτιάχνει τα τουρκικά drone;

Bayraktar: Φοβάται την πτώση Ερντογάν ο άνθρωπος που φτιάχνει τα τουρκικά drone; Θα καταστραφούν τα σχέδια τους, λέει.

Τούρκος δημοσιογράφος διερωτάται τι στην πραγματικότητα σημαίνει η απάντηση του Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, στο ερώτημα αν ανησυχεί μήπως αλλάξει η κυβέρνηση και καταστραφούν κάποια από τα σχέδια της εταιρείας που φτιάχνει τα τουρκικά drone.

«Εάν υπάρξει χαλάρωση της τρέχουσας πολιτικής εξουσίας που σχετίζεται με αυτά τα έργα, υπάρχει κίνδυνος σοβαρής αποτυχίας και απώλειας ηγεσίας στον κόσμο, αλλά η παραμικρή αλλαγή, καθεμία από τις ενέργειες που γίνονται με διαφορετικές ατζέντες είναι αρκετά για να καταστρέψoυν αυτά τα έργα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαϊρακτάρ.

Bayraktar: Φοβάται την πτώση Ερντογάν ο άνθρωπος που φτιάχνει τα τουρκικά drone;

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο και συγγραφέα, Μουράτ Γετκίν, εάν ο Μπαϊρακτάρ δεν είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη «τρέχουσα» στη δήλωσή του, δεν θα είχε προκαλέσει πολιτική συζήτηση.

«Δηλαδή, θα ήταν διαφορετικά αν είχε τονίσει τη σημασία του να μην υπάρχει “χαλάρωση” σε αυτά τα σχέδια, όποια κυβέρνηση κι αν είναι στην εξουσία», σημείωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Ο Μπαϊρακτάρ απέδωσε την καταστροφή των σχεδίων στη «χαλάρωση της υπάρχουσας πολιτικής εξουσίας», με τον Μουράτ Γετκίν να υπογραμμίζει ότι είναι «δυνατόν να το διαβάσετε αυτό ως απώλεια εξουσίας ή πτώση από την εξουσία της κυβέρνησης Ερντογάν».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Αυτή είναι η Τουρκάλα που εκπαιδεύει του Τούρκους χειριστές των Bayraktar να σκοτώνουν

Τούρκος αναλυτής: Τι θα κάνουμε αν η Ελλάδα, με τα Rafale ή τα F-16 Viper, χτυπήσει ξαφνικά νύχτα τις βάσεις των Bayraktar;

Τουρκία: Τεράστια πρόκληση στον Βόσπορο – Αυξάνει κατά 400% τα τέλη διέλευσης πλοίων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Φοβάται την πτώση Ερντογάν ο άνθρωπος που φτιάχνει τα τουρκικά drone;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ