Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Eλληνοτουρκικά: Τρέλα των Τούρκων με τα Rafale – Ψάχνουν να τα βρουν στο Αιγαίο

Οι Τούρκοι επιθυμούν να έχουν εικόνα των ελληνικών Rafale, ώστε να βάλουν... μπροστά την τουρκική μονταζιέρα

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Eλληνοτουρκικά: Τρέλα των Τούρκων με τα Rafale - Ψάχνουν να τα βρουν στο Αιγαίο

Eλληνοτουρκικά: Τρέλα των Τούρκων με τα ελληνικά Rafale τα οποία ψάχνουν να τα βρουν στο Αιγαίο για να λάβει… έργο η τουρκική μονταζιέρα.

«Στη νέα άσκηση, στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι κύριες μονάδες του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, υπάρχουν υποβρύχια, ελικόπτερα και πολεμικά αεροσκάφη καθώς και πολεμικά πλοία. Τα αεροσκάφη Rafale, τα οποία η Ελλάδα αγόρασε από τη Γαλλία, θα απογειωθούν με όλα τους τα όπλα στην άσκηση που ονομάζεται Argo 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλη περιοχή από το νησί İskiri (Σκύρος) έως το νησί Bozbaba (Άγιος Ευστράτιος)», αναφέρει η Τουρκική Milliyet.

Τα ξι τζετ Rafale «θα πετάξουν για πρώτη φορά σε επίδειξη δύναμης στο Αιγαίο», σημειώνουν οι Τούρκοι.

«Στις ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι όλες οι ελληνικές ναυτικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε ύψιστο επίπεδο συναγερμού ενάντια στην “ατέρμονη απειλή εισβολής στα ελληνικά νησιά” που αναδύεται από την Άγκυρα», τονίζεται.

Σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα, ο ελληνικός στρατός προετοιμάζεται για «όλα τα σενάρια», συμπληρώνει η Milliyet.

Eλληνοτουρκικά: Τρέλα των Τούρκων με τα Rafale

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι επιθυμούν να έχουν εικόνα των ελληνικών Rafale, ώστε να βάλουν… μπροστά την τουρκική μονταζιέρα, στην προσπάθεια της Άγκυρας να μειώσει την αποτελεσματικότητα των γαλλικών μαχητικών έναντι των Τούρκων.

Διαβάστε επίσης:

Προχωράει το ισραηλινό αντι-drone σύστημα για τα νησιά – Spyder για την Κύπρο και Iron Dome για την Ελλάδα

Τουρκία: Έτριβε τα μάτια του ο Ερντογάν μόλις είδε αυτή τη δημοσκόπηση – Τέλος

ΣΚΑΪ: Κόκκινος συναγερμός για Love Island, Γλυκάνισο και The Voice

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eλληνοτουρκικά: Τρέλα των Τούρκων με τα Rafale – Ψάχνουν να τα βρουν στο Αιγαίο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ