Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ερντογάν: Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να αφοπλίσει τα νησιά του Αιγαίου

O Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για τελευταία προειδοποίηση;

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ερντογάν: Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να αφοπλίσει τα νησιά του Αιγαίου

Ερντογάν: Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να αφοπλίσει τα νησιά του Αιγαίου, υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος, απαντώντας σε ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων, μετά την σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Τουρκίας.

«Πρώτα από όλα, οι ΗΠΑ δεν συμπεριφέρονται δίκαια μεταξύ των μελών με τα οποία είμαστε στο ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με την οποία είμαστε στο ΝΑΤΟ. Είμαστε μια σημαντική χώρα στο ΝΑΤΟ με τις πληρωμές που κάνουμε και τη δύναμη της ξηράς. Είναι απαράδεκτο για τις ΗΠΑ να στέλνουν τόσα οχήματα στη Σάμο και τη Λέσβο», σημείωσε αρχικά ο Τούρκος πρόεδρος.

«Όλα αυτά εντοπίστηκαν από UAV», συμπλήρωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ερντογάν: Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να αφοπλίσει τα νησιά του Αιγαίου

«Υπάρχουν εννιά βάσεις των ΗΠΑ. Η προσδοκία μας από τις ΗΠΑ είναι να μην υπολογίσουν λάθος και να χειραγωγήσουν τη διεθνή κοινή γνώμη. Οι ΗΠΑ δυστυχώς δεν ακούνε τη Λωζάνη.Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να αφοπλίσει τα νησιά του Αιγαίου», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Λέμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν μπορείτε να βρείτε έναν σύμμαχο σαν την Τουρκία. Εμείς έχουμε προειδοποιήσει τόσο τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και την Ελλάδα. Στείλαμε την τελευταία μας επιστολή στις ΗΠΑ στις 17 Σεπτεμβρίου», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Έτσι θα ψάχνει για τα ελληνικά αόρατα υποβρύχια η Τουρκία

Τουρκία: Έτσι φανατίζουν τον τουρκικό λαό, ο Ερντογάν και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να αφοπλίσει τα νησιά του Αιγαίου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ