Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Ακόμα και ένας χάρτης που δείχνει νησιά του Αιγαίου τουρκικά τρόμαξε την Ελλάδα

Ο χάρτης που κρατούσε ο ηγέτης του MHP δημοσιεύτηκε στο Twitter μετά την επίσκεψή του στην οργάνωση δεαλιστικές Εστίες, πιο γνωστή ως Γκρίζοι Λύκοι.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Ακόμα και ένας χάρτης που δείχνει νησιά του Αιγαίου τουρκικά τρόμαξε την Ελλάδα

Τούρκοι: Ακόμα και ένας χάρτης που δείχνει νησιά του Αιγαίου τουρκικά τρόμαξε την Ελλάδα υποστηρίζει το turkgun.com.

«Το Εθνικό μας Σύμφωνο στις Θάλασσες» τρόμαξε την Ελλάδα, τιτλοφορείται άρθρο του τουρκικού turkgun.com το οποίο και τονίζει πως ακόμα και το θέαμα του αρχηγού του τουρκικού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μαζί με τον πρόεδρο των Γκρίζων Λύκων, Αχμέτ Γιζίτ Γιλντιρίμ, να εξετάζουν τον χάρτη του «Εθνικού μας Συμφώνου στις Θάλασσες», που δείχνει ότι τα νησιά του Αιγαίου ανήκουν στην Τουρκία, «ήταν αρκετό για να τρομάξει την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ενώ η ένταση μεταξύ Άγκυρας-Αθήνας δεν μειώθηκε ποτέ, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μετά την επίσκεψη του προέδρου του MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί στους Γκρίζους Λύκους αύξησε την ένταση.

«Το γεγονός ότι πολλά ελληνικά νησιά και η Κρήτη ανήκουν στην Τουρκία στον χάρτη, που βρίσκεται στα χέρια του αρχηγού του MHP Μπαχτσελί και περιλαμβάνει τη φράση «Το Εθνικό μας Σύμφωνο στις Θάλασσες», τρόμαξε την ελληνική πλευρά», υπογραμμίζεται.

Ο χάρτης που κρατούσε ο ηγέτης του MHP δημοσιεύτηκε στο Twitter μετά την επίσκεψή του στην οργάνωση Ιδεαλιστικές Εστίες, πιο γνωστή ως Γκρίζοι Λύκοι. 

Οι Γκρίζοι Λύκοι απαγορεύτηκαν στη Γαλλία τον Νοέμβριο του 2020 για ρητορική μίσους και πολιτική βία.

«Ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτόν τον χάρτη. Κρήτη, Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Σάμος κατέχονται από την Τουρκία. Παραλήρημα των εξτρεμιστών ή η επίσημη πολιτική της Τουρκίας; Άλλη μία πρόκληση ή αληθινός στόχος; Ο Πρόεδρος Ερντογάν πρέπει να καταστήσει σαφή τη θέση του σχετικά με τις τελευταίες γελοιότητες του μικρότερου εταίρου του στον κυβερνητικό συνασπισμό», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα η συγκεκριμένη δήλωση έγινε θέμα σε όλα τα μεγάλα τουρκικά σάιτ.

Τούρκοι: Ακόμα και ένας χάρτης που δείχνει νησιά του Αιγαίου τουρκικά τρόμαξε την Ελλάδα

Τούρκοι: Ακόμα και ένας χάρτης που δείχνει νησιά του Αιγαίου τουρκικά τρόμαξε την Ελλάδα

https://youtu.be/nbcPO_NDFjc?t=1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Ακόμα και ένας χάρτης που δείχνει νησιά του Αιγαίου τουρκικά τρόμαξε την Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ