Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Bayraktar: Θερίζουν τα τουρκικα drone στη Ουκρανία τα OSA AKM – Έτσι Θα τα ρίχνουν και στο Αιγαίο

Να σημειωθεί πως τα ελληνικά συστήματα ΟSΑ-ΑΚΜ βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Bayraktar: Θερίζουν τα τουρκικα drone στη Ουκρανία τα OSA AKM - Έτσι Θα τα ρίχνουν και στο Αιγαίο

Bayraktar: Θερίζουν τα τουρκικα drone στη Ουκρανία τα OSA AKM έχοντας καταστρέψει πάνω από 100 στόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, έως τις 10 Αυγούστου, τα ρωσικά αντιαεροπορικά Osa-AKM είχαν καταστρέψει πάνω από ουκρανικά drone, κατά τις ρωσικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος στρατιωτικός ειδικός Βλάντισλαβ Σουρίγκιν, ανέφερε πως εναντίον της Bayraktar, όλα τα συστήματα αεράμυνας που διαθέτει η Ρωσία είναι αποτελεσματικά, ακόμη και το Osa-AKM.

«Αυτά τα drones είναι χαμηλής ταχύτητας, μη stealth, με κανονική ανακλαστική επιφάνεια», σημείωσε, γράφει το sportime.gr.

Bayraktar: Θερίζουν τα τουρκικα drone στη Ουκρανία τα OSA AKM – Έτσι Θα τα ρίχνουν και στο Αιγαίο

Να σημειωθεί πως τα ελληνικά συστήματα ΟSΑ-ΑΚΜ βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Την ίδια ώρα, οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως τα τελευταία χρόνια οι τουρκικές πτήσεις UAV έχουν γίνει πιο συχνές κατά μήκος των ακτών της Μικράς Ασίας καθώς οι Τούρκοι προσπαθούν να προσδιορίσουν τη θέση των ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων και ιδίως των συστημάτων αεροπορικής άμυνας Osa-AKM, που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Υπολογίζεται ότι περίπου 200 με 300 drone Bayraktar και Akinci υπηρετούν στον τουρκικό στρατό και ναυτικό ενώ ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό οι Τούρκοι έχουν αυξήσει δραστικά τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου με drone και UAV.

H ομπρέλα κατά των τουρκικών drone που δημιουργείται στα ελληνικά νησιά και τον Έβρο αποτελείται από ισραηλινή τεχνολογία, ενώ η Αθήνα προβαίνει και στις πρώτες αγορές drone και UAV, με δυνατότητες να επιχειρούν και κατά άλλων UAV.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Σε κλοιό ελληνικών και ινδικών Rafale Τουρκία και Πακιστάν με BrahMos – Θέλουν να καταστρέψουν τα Bayraktar

Ουκρανία: Τελικά μήπως δεν χάνει η Ρωσία στον πόλεμο; Τι μας διαφεύγει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Θερίζουν τα τουρκικα drone στη Ουκρανία τα OSA AKM – Έτσι Θα τα ρίχνουν και στο Αιγαίο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ