Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Εβραϊκού Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (JINSA): Τέλος τα Στενά;

«Η Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική λύση στην Τουρκία για το ΝΑΤΟ», σημείωσε.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Εβραϊκού Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (JINSA): Τέλος τα Στενά

Διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Εβραϊκού Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (JINSA): Τέλος τα Στενά αφού Αλεξανδρούπολη μπορεί «να είναι εναλλακτική στην Τουρκία για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην περιοχή».

Η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται σε καλή θέση «όπου οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα στα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη στρατιωτική και πολιτική παρουσία της Ρωσίας στην περιοχή», ανέφερε ο Διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Εβραϊκού Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (JINSA), Τζόναθαν Ρούε στην Καθημερινή και οι δηλώσεις παίρνουν μεγάλη έκταση στην Τουρκία.

«Η Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική λύση στην Τουρκία για το ΝΑΤΟ», σημείωσε.

Διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Εβραϊκού Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (JINSA): Τέλος τα Στενά;

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Εξωτερικής Πολιτικής του Εβραϊκού Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (JINSA), «υπό τον Ερντογάν, η Τουρκία έχει απομακρυνθεί από τον παραδοσιακό ρόλο του ΝΑΤΟ ως “έμπιστη άγκυρα” στα νοτιοανατολικά ενάντια στη Ρωσία και άλλες απειλές».

«Η Αλεξανδρούπολη μπορεί επομένως να είναι εναλλακτική στην Τουρκία για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην περιοχή επειδή παρακάμπτει τα Τουρκικά Στενά», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Πώς τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος έφτασε 80 χλμ από την Αθήνα;

Ελληνοτουρκικά: «Χαστούκι» από τις ΗΠΑ στον Ερντογάν για τα ελληνικά νησιά – Τέλος στα όνειρα της Τουρκίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Εβραϊκού Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (JINSA): Τέλος τα Στενά;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ