Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Ευθεία απειλή για πόλεμο από τον Ερντογάν – Είναι επικίνδυνος

Και όμως ο κίνδυνος να χάσει η Τουρκία τα δικα της νησιά είναι μεγαλύτερος.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ευθεία απειλή για πόλεμο από τον Ερντογάν - Είναι επικίνδυνος

Ελληνοτουρκικά: Ευθεία απειλή για πόλεμο από τον Ερντογάν που δείχνει πως πια είναι επικίνδυνος ακόμα και για την Τουρκία.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε ξεκάθαρα για πόλεμο, σε συνένευτξή του στο τουρκικό TRT HABER.

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε αναφορικά με τον αφοπλισμό των ελληνικών νησιών πως η Τουρκία «θα κάνει ότι είναι απαραίτητο όταν έρθει η ώρα».

«Ελλάδα, κάνε ό,τι θέλεις να κάνεις”, λέμε; Ό,τι χρειαστεί, θα το κάνουμε όταν έρθει η ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ κατηγόρησε των Έλληνα πρωθυπουργό ότι η δεν ξέρει την Συνθήκη της Λωζάνης αλλά όπως είπε «θα τη μάθει».

Ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, εκτός από την Συνθήκη της Λωζάνης, έβαλε στο κάδρο για άλλη μία φορά και την Συνθήκη του Παρισιού (10.12.1947), θέτοντας θέμα και Δωδεκανήσων.

Ελληνοτουρκικά: Ευθεία απειλή για πόλεμο από τον Ερντογάν – Είναι επικίνδυνος

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο την ανάλυση του Σταύρου Λυγερού, σύμφωνα με την οποία, με τον συλλογισμό της Τουρκίας και οι νησίδες στη θάλασσα του Μαρμαρά και της Προποντίδας που είναι πάνω από 3 μίλια από τις ακτές θα πρέπει να αφαιρεθούν από την Τουρκία.

Αν συνεχίσει έτσι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να χάσει ακόμη και αυτά που έχει.

Διαβάστε επίσης:

Ο «Βαρόνος του πολέμου» και η συμμετοχή του στην «αγορά του αιώνα» από την Ελλάδα

Ελληνοτουρκικά: Στείλτε τα φαντάσμα του Φοίνιξ στην Ελλάδα να τρελαθούν οι Τούρκοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Ευθεία απειλή για πόλεμο από τον Ερντογάν – Είναι επικίνδυνος». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ