Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Έτσι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Ελλάδα η Τουρκια με drone πλοία;

Η Τουρκία έχει σκοπό να βγάλει μαζί με τα τουρκικά ερευνητικά και τα drone πλοία της;

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Έτσι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Ελλάδα η Τουρκια με drone πλοία;

Ελληνοτουρκικά: Έτσι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Ελλάδα η Τουρκια με drone πλοία κοντά στο τουρκικό γεωτρύπανο στην Ανατολική Μεσόγειο;

Η Τουρκία έχει σκοπό να βγάλει μαζί με τα τουρκικά ερευνητικά και τα drone πλοία ULAQ. Μάλιστα, σχετικές δηλώσεις έκαναν πρόσφατα Τούρκοι αξιωματούχοι.

Τα τουρκικά οπλισμένα μη επανδρωμένα θαλάσσια οχήματα (SİDA) θεωρούνται επιχειρησιακά έτοιμα.

Τα συγκεκριμένα πλοία έχουν εμβέλεια 400 χλμ., ταχύτητα πλεύσης 65 χλμ και την ώρα, είναι οπλισμένα με τον τουρκικό πύραυλο L-UMTAS (σ.σ. με εμβέλεια τα 8 χλμ) ενώ μπορούν να επιχειρήσουν ΚΑΙ ηλεκτρονικό πόλεμο.

Ελληνοτουρκικά: Έτσι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Ελλάδα η Τουρκια με drone πλοία;

Οι Τούρκοι ίσως επιχειρήσουν επικοινωνιακό σόου με την παρουσία των τουρκικών ULAQ κοντά στο τουρκικο γεωτρύπανο, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η Άγκυρα θα βρει μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να εμφανιστεί ως υπερδύναμη στον τομέα των drone.

Πηγή κοντά στο θέμα με την οποία μίλησε το geostratigika.gr μας ανέφερε πως έχει ικανούς τους Τούρκους να τα πάρουν στους… ώμους, αρκεί να δείξουν πως έχουν το πάνω χέρι στο πεδίο των drone και στην θάλασσα.

Η αίσθηση είναι πως η παρουσία των τουρκικών drone και UAV θα είναι ιδιαίτερα έντονη στις αρχές Αυγούστου, στην περιοχή παρουσίας του τουρκικού γεωτρύπανου, με τους Τούρκους να θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως πλέον βρίσκονται στη νέα εποχή.

Διαβάστε επίσης:

Ισραηλινοί μας δίνουν γερμανικές φρεγάτες με ισραηλινά όπλα σε σούπερ τιμή- Γιατί δεν τις παίρνουμε

Κολοκοτρώνης: Το «δίζυγον πυρ» που αποδεκάτισε τους Τούρκους φανέρωσε την τεράστια στρατηγική του ευφυϊα εν ώρα μάχης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Έτσι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει την Ελλάδα η Τουρκια με drone πλοία;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ