Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: «Η Τουρκία έστειλε αλεξιπτωτιστές στα βράχια στο Αιγαίο»

Τονίστηκε από την Τουρκία ότι οι ασκήσεις θα συνεχιστούν μέρα και νύχτα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και ώρας.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία έστειλε αλεξιπτωτιστές στα βράχια στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία έστειλε αλεξιπτωτιστές στα βράχια στο Αιγαίο, με τους Τούρκους να αναπαράγουν την είδηση του Mega.

«Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός MEGA ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα ξεκινήσει νέα στρατιωτική άσκηση στα βράχια στο Αιγαίο με ειδικά στρατεύματα και αλεξιπτωτιστές», σημειώνουν τουρκικά δημοσιεύματα.

«Ενώ οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας διανύουν μια τεταμένη περίοδο, ο ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός MEGA ανακοίνωσε ότι οι ειδικές δυνάμεις της Τουρκίας θα ξεκινήσουν στρατιωτικές ασκήσεις σε βράχους και νησιά στο Αιγαίο», τονίζεται στο sozcu.com.tr.

«Ο αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού καναλιού, αρμόδιος για στρατιωτικά θέματα, Μαρίνος Γκασιάμης, δήλωσε ότι έχει πληροφορίες για την επιχείρηση που σχεδιάζει η Τουρκία και είπε: Για να υποστηρίξουμε τις δηλώσεις για τον ερχομό τους ένα βράδυ, οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται σε σχέδιο που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 21 Οκτωβρίου. Σειρά στρατιωτικών ασκήσεων αναμένονται στα βράχια στο Αιγαίο. Θα στείλουν αλεξιπτωτιστές εδώ», είπε, αναφέρεται στα τουρκικα δημοσιεύματα.

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία έστειλε αλεξιπτωτιστές στα βράχια στο Αιγαίο

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο Μαρίνος Γκασιάμης υποστήριξε ότι η Τουρκία πραγματοποίησε ασκήσεις χρησιμοποιώντας αλεξιπτωτιστές για την κατάληψη των βράχων και τόνισε ότι αυτή η κίνηση περιέχει ένα «σαφές μήνυμα».

Υποστηρίχθηκε επισης ότι η ειδική ομάδα αλεξιπτωτιστών που θα αναπτυχθεί στις βραχονησίδες στα ανοικτά των ακτών της Σμύρνης και του Αιγαίου ήταν «εκπαιδευμένη για εισβολή».

Τονίστηκε από την Τουρκία ότι οι ασκήσεις θα συνεχιστούν μέρα και νύχτα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και ώρας.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικα: Πώς η Τουρκία θέλει να αχρηστέψει την anti-drone ελληνική ασπίδα

Ελληνοτουρκικά: Αδιανόητη πρόκληση από τον Ερντογάν με την Αγιά Σοφιά – «Αν θέλει ο Θεός θα έρθουν κι άλλα τέτοια»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: «Η Τουρκία έστειλε αλεξιπτωτιστές στα βράχια στο Αιγαίο»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ