Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων φεύγει για γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν

Δε λείπουν από την τελετή αναχώρησης του τουρκικού γεωτρύπανου και οι Γκρίζοι Λύκοι, οι οποίοι κάνουν το γνωστό σήμα.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Ελληνοτουρκικά: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων φεύγει για γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν

Ελληνοτουρκικά: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων φεύγει για γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν και με δηλώσεις Ερντογάν για κλιμάκωση της κρίσης με την Ελλάδα αν εμποδιστεί.

Οι Τούρκοι έστειλαν το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν βόρεια της Κύπρου, 55 χλμ. από τις ακτές της Τουρκίας.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος πρόκειται για την πρώτη γεώτρηση απο τις πολλές που θα κάνει το τουρκικό γεωτρύπανο, με τους Τούρκους να ευελπιστούν να έχουν και στην Ανατολική Μεσόγειο την επιτυχία της Μαύρης Θάλασσας, όπου ανακάλυψαν φυσικό αέριο.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν, για αγώνα της Τουρκίας «με νύχια και με δόντια» για να επιτύχει το τουρκικό γεωτρύπανο την αποστολή του, κατά όσων το εμποδίσουν.

Ελληνοτουρκικά: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων φεύγει για γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν

Μάλιστα, η δήλωση αυτή από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την «αποκάλυψη» του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι εννιά φορές τον τελευταίο χρόνο ελληνικά και κυπριακά πλοία μπήκαν στην περιοχή της τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας, και τα οποία εκδιώχθηκαν.

Οι Τούρκοι ψάχνουν ευκαιρία για θερμό επεισόδιο στην Ανατολική Μεσόγειο (σ.σ. και το Αιγαίο).

Για την ώρα οι Ισραηλινοί επιβεβαιώνονται που έλεγαν πως το τουρκικό γεωτρύπανο θα κινηθεί στην περιοχή ανοιχτά της Κύπρου.

Οι Τούρκοι μετρούν τις αντιδράσεις με σκοπό να κλιμακώσουν στη συνέχεια, στέλνοντας το τουρκικό γεωτρύπανο εντός της περιοχής του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου.

Μάλιστα δε λείπουν από την τελετή αναχώρησης του τουρκικού γεωτρύπανου και οι Γκρίζοι Λύκοι, οι οποίοι κάνουν το… γνωστό χαιρετισμό.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Άγνωστες ναυμαχίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ανακάλυψαν οι Τούρκοι

Ελληνοτουρκικά: Έρχονται ελληνικά οπλισμένα drone που θα ρίχνουν τα Bayraktar

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων φεύγει για γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ