Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Βόρεια της Κύπρου το τουρκικό γεωτρύπανο με τον Ερντογάν να ανακοινώνει κλιμάκωση

Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως η Τουρκία θα παλέψει με νύχια και με δόντια αν χρειαστεί για να κάνει γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική

Ελληνοτουρκικά: Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε το σημείο όπου θα σταλεί το τουρκικό γεωτρύπανο Αμπντούλ Χαμίτ Χαν.

Οι Τούρκοι στέλνουν το τουρκικό γεωτρύπανο 55 χιλιόμετρα ανοιχτά της Γαζιπασά για γεωτρήσεις ενώ όπως ανέφερε το πλοίο δεν θα σταματήσει εκεί αλλά θα συνεχίσει και σε άλλες περιοχές της επωνομαζόμενης τουρκικής «Γαλάζιας Πατρίδας».

Ελληνοτουρκικά: Βόρεια της Κύπρου το τουρκικό γεωτρύπανο με τον Ερντογάν να ανακοινώνει κλιμάκωση

Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως η Τουρκία θα παλέψει με νύχια και με δόντια αν χρειαστεί για να κάνει γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Όποιος έρθει μαζί μας θα κερδίσει», υπογράμμισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ έκανε λόγο για «καρποφόρα γεώτρηση».

Ελληνοτουρκικά: Βόρεια της Κύπρου το τουρκικό γεωτρύπανο με τον Ερντογάν να ανακοινώνει κλιμάκωση

Οι Τούρκοι θέλουν να επαναλάβουν στην Ανατολική Μεσόγειο την επιτυχία της Μαύρης Θάλασσας όπου ανακαλύφθηκε φυσικό αέριο.

Ελληνοτουρκικά: Βόρεια της Κύπρου το τουρκικό γεωτρύπανο με τον Ερντογάν να ανακοινώνει κλιμάκωση

«Όταν κοιτάμε πίσω σήμερα, καταλαβαίνουμε καλύτερα πώς κάθε κακουχία που υπομείναμε εξυπηρετούσε έναν ιερό σκοπό. Είμαστε στην παραμονή νέων καλών ειδήσεων με το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν», σημείωσε με την σειρ΄του ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ.

Την ίδια ώρα, άγνωστες ναυμαχίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ανακάλυψαν οι Τούρκοι για να κάνουν προπαγάνδα κατά της Ελλάδας πριν βγει το τουρκικό γεωτρύπανο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν θερμό επεισόδιο στην Ανατολική Μεσόγειο σε πρώτο λόγο και μετά στο Αιγαίο, ώστε να αναγκάσουν την Ελλάδα να κάτσει στο τραπέζι και να συζητήσει τις παράλογες και παράνομες διεκδικήσεις της Άγκυρας.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σημείωσε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πως το δίδυμο Ελλάδας και Ελληνοκυπρίων επιχείρησε να στείλει εννιά φορές πλοία στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας τον τελευταίο χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Άγνωστες ναυμαχίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ανακάλυψαν οι Τούρκοι

Ελληνοτουρκικά Έρχονται ελληνικά οπλισμένα drone που θα ρίχνουν τα Bayraktar

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Βόρεια της Κύπρου το τουρκικό γεωτρύπανο με τον Ερντογάν να ανακοινώνει κλιμάκωση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ