Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ερντογάν: Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για διαμελισμό της Τουρκίας – Βουβαμάρα στο ακροατήριο

Τι φοβάται ο Τούρκος πρόεδρος και αναφέρεται στα συνεγκεκριμένα σενάρια;

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ερντογάν: Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για διαμελισμό της Τουρκίας - Βουβαμάρα στο ακροατήριο

Ερντογάν: Πρώτη φορά μίλησε δημόσια και τόσο ξεκάθαρα για τον διαμελισμό της Τουρκίας ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στην TEKNOFEST στη Σαμψούντα, αφού δεν ξέχασε να απειλήσει την Ελλάδα για κατάληψη των ελληνικών νησιών, «μία νύχτα ξαφνικά», στη συνέχεια προκάλεσε βουβαμάρα και σκέψεις.

«Ω Έλληνα, κοιτάξτε την ιστορία, γύρνα πίσω στην ιστορία, αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο μια πρόταση για την Ελλάδα, μην ξεχνάτε τη Σμύρνη. Η κατάληψη των νησιών δεν μας δεσμεύει, θα κάνουμε ότι χρειάζεται όταν έρθει η ώρα. Όταν λέμε, μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ερντογάν: Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για διαμελισμό της Τουρκίας

Ο Τούρκος πρόεδρος στη συνέχεια προκάλεσε αμηχανία και προβληματισμό σε όσους τον άκουγαν, αφού σημείωσε πως η Τουρκία «δεν έχει καμία πιθανότητα να είναι αδύναμη γύρω από μια τέτοια κρατική παράδοση σε μια τέτοια γεωγραφία. Πρέπει να είμαστε ισχυροί πολιτικά, οικονομικά, τεχνολογικά, διπλωματικά, στρατιωτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά. Διαφορετικά, θα μας κάνουν χειρότερους από τη Συρία, την Ουκρανία, τη Βοσνία».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει λόγο ξεκάθαρα για εμφύλιο πολεμο (Συρία) και διαμελισμό της χώρας του (Ουκρανία) ή την δημιουργία κράτους με «συστατικές εθνότητες» με περιορισμένη κεντρικη εξουσία (Βοσνία).

Τι φοβάται ο Τούρκος πρόεδρος και αναφέρεται στα συνεγκεκριμένα σενάρια;

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Το κρυφό χαρτί της Ελλάδας με τα τουρκικά drone

Ελληνοτουρκικά: Αυτό το λάθος δεν πρέπει να κάνει η Ελλάδα με την Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για διαμελισμό της Τουρκίας – Βουβαμάρα στο ακροατήριο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ