Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ισραήλ: Εγκλωβισμένοι στο Κεμάλ Ρέις οι Τούρκοι – Δεν θα πατήσουν σε ισραηλινό έδαφος στην Χάιφα

Δεν θα πατήσουν σε ισραηλινό έδαφος στην Χάιφα, αφού οι Ισραηλινοί λένε ότι δεν έχουν διαβατήριο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Ισραήλ: Εγκλωβισμένοι στο Κεμάλ Ρέις οι Τούρκοι - Δεν θα πατήσουν σε ισραηλινό έδαφος στην Χάιφα

Ισραήλ: Εγκλωβισμένοι στην τουρκική φρεγάτα Κεμάλ Ρέις (σ.σ. αυτή που επακούμβησε η ελληνική φρεγάτα Λήμνος) βρίσκονται οι Τούρκοι ναύτες.

Δεν θα πατήσουν σε ισραηλινό έδαφος στην Χάιφα, αφού οι Ισραηλινοί λένε ότι δεν έχουν διαβατήριο.

Ενώ τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης τόνισαν ότι το TCG Kemalreis είναι το πρώτο πλοίο που ελλιμενίζεται σε ισραηλινά λιμάνια από το 2010, νέες πληροφορίες έχουν έρθει από τις ισραηλινές αρχές.

Ισραήλ: Εγκλωβισμένοι στο Κεμάλ Ρέις οι Τούρκοι

Σύμφωνα με το τουρκικό haberler.com, μιλώντας στον ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla, Ισραηλινοί αξιωματούχοι είπαν οτι οι Τούρκοι ναύτες «δεν έχουν διαβατήρια, επομένως δεν θα εγκαταλείψουν το πλοίο».

«Επίσης, δεν έχουν καμία επιθυμία να βγουν στη στεριά», συμπλήρωσε ο Ισραηλινός αξιωματούχος ο οποιος επεσήμανε επίσης ότι οι Αμερικανοί ναύτες αντίστοιχα έχουν απαλλαγή «από την υποχρέωση θεώρησης και είπε ότι μπορούν να εισέλθουν στο Ισραήλ χωρίς να χρειάζονται διαβατήριο».

Ερντογάν: Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για διαμελισμό της Τουρκίας

Νωρίτερα, ο Τούρκος πρόεδρος προκάλεσε αμηχανία και προβληματισμό σε όσους τον άκουγαν, αφού σημείωσε πως η Τουρκία «δεν έχει καμία πιθανότητα να είναι αδύναμη γύρω από μια τέτοια κρατική παράδοση σε μια τέτοια γεωγραφία. Πρέπει να είμαστε ισχυροί πολιτικά, οικονομικά, τεχνολογικά, διπλωματικά, στρατιωτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά. Διαφορετικά, θα μας κάνουν χειρότερους από τη Συρία, την Ουκρανία, τη Βοσνία».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει λόγο ξεκάθαρα για εμφύλιο πολεμο (Συρία) και διαμελισμό της χώρας του (Ουκρανία) ή την δημιουργία κράτους με «συστατικές εθνότητες» με περιορισμένη κεντρικη εξουσία (Βοσνία).

Τι φοβάται ο Τούρκος πρόεδρος και αναφέρεται στα συνεγκεκριμένα σενάρια;

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Πρώτη φορά μίλησε δημόσια για διαμελισμό της Τουρκίας – Βουβαμάρα στο ακροατήριο

Τούρκοι: Τρομακτικό πόσο δεν ξέρουν ή πόσο ψέματα λένε – Εντύπωση ακόμα και στο ΝΑΤΟ

Τουρκία: Ετοιμάζει απόβαση μεταναστών στο Αιγαίο – Τι φοβάται το Ελληνικό Λιμενικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραήλ: Εγκλωβισμένοι στο Κεμάλ Ρέις οι Τούρκοι – Δεν θα πατήσουν σε ισραηλινό έδαφος στην Χάιφα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ