Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Φρανκ Παλόν: Βλέπετε γιατι με αυτά που λέει ο Ερντογάν δεν πρέπει να πάρει F-16 Viper

O Toύρκος πρόεδρος έχει ξεφύγει σε επιθετική ρητορική τον τελευταίο καιρό κατά της Ελλάδας.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Φρανκ Παλόν: Βλέπετε γιατι με αυτά που λέει ο Ερντογάν δεν πρέπει να πάρει F-16 Viper

Φρανκ Παλόν: Βλέπετε γιατι με αυτά που λέει ο Ερντογάν επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας γιατί δεν πρέπει να πάρει F-16 Viper η Τουρκία.

Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αμερικανός Γερουσιαστής, ο οποίος αντιτίθεται στην αγορά από την Τουρκία 40 νέων F-16 Viper.

«Απειλεί επίσης (σ.σ. ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) με στρατιωτική δράση κατά της Ελλάδας, ενός άλλου συμμάχου του ΝΑΤΟ. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είμαι κάθετα αντίθετος στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έχει καταστήσει σαφές ότι θα χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα για επιθετικές αποσταθεροποιητικές ενέργειες», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Φρανκ Παλόν, σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση του Reuters.

Φρανκ Παλόν: Βλέπετε γιατι με αυτά που λέει ο Ερντογάν δεν πρέπει να πάρει F-16 Viper

O Toύρκος πρόεδρος έχει ξεφύγει σε επιθετική ρητορική τον τελευταίο καιρό, απειλώντας την Ελλάδα για επιθετικές ενέργειες (σ.σ. Θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ) και έλλειμμα πλέον υπομονής της Τουρκίας.

Την ίδια ώρα, σαν… βόμβα έσκασε στα τουρκικά αυτιά η ενεργοποίηση του σχεδίου του East Med, o oποίος αγωγός φυσικού αερίου θα είναι έτοιμος το 2025.

Τα σχέδια για τον East Med είχαν εγκαταληφθεί λόγω του φθηνού φυσικού αερίου από την Ρωσία, όμως τώρα, που δεν υπάρχει φθηνό φυσικό αέριο λόγω του ρωσοουκρανικού πολέμου, κάθε εναλλακτική έχει μπει στο τραπέζι.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλικά Rafale θα χτυπήσουν την Τουρκία αν επιχειρήσει κίνηση κατά της Ελλάδας;

Ελληνοτουρκικά: Τα ευάλωτα σημεία του φράχτη στον Έβρο που ενισχύει η Ελλάδα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρανκ Παλόν: Βλέπετε γιατι με αυτά που λέει ο Ερντογάν δεν πρέπει να πάρει F-16 Viper». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ