Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Φρεγάτες: Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra και έρχονται και άλλες εκπλήξεις

Oυσιαστικά οι Γάλλοι κάνουν τις Belharra αόρατες για τους πυραυλικούς κινδύνους.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Φρεγάτες: Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra και έρχονται και άλλες εκπλήξεις

Φρεγάτες: Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra και έρχονται και άλλες εκπλήξεις με τα γαλλικά πλοία που αγόρασε η Ελλάδα.

Σύμφωνα με την γαλλική Lacroix, μία σειρά συστημάτων SYLENA έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει λύσεις στην προστασία των γαλλικών πολεμικών πλοίων από πυραύλους, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας γωνιακού ανακλαστήρα (CNR).

Μάλιστα το SYLENA θα παρέχει στις ελληνικές Belharra προστασία 360° σε συνεργασία και με το RAM που οι Έλληνες ναύαρχοι σοφά επέμεναν στην εγκαταστασή του.

Φρεγάτες: Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra

Την ίδια ώρα, για την μείωση των κινδύνων κατά του πλοίου αναπτύσσεται μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) εκτός του σκάφους.

Oυσιαστικά οι Γάλλοι κάνουν τις Belharra αόρατες για τους πυραυλικούς κινδύνους.

Να σημειωθεί πως προς επιβεβαίωση του Sportime και το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου των Belharra θα είναι αιχμής. Νωρίτερα κάποιοι υποστήριζαν πως δεν θα έχει καθόλου.

Σημειώνεται ότι η Τουρκία, από τα πλέον επίσημα χείλη, ξεκίνησε τις διερευνητικές για την αγορά μαχητικών νέας γενιάς από άλλες χώρες, όπως τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ρωσία.

Και ενώ η αγορά μαχητικών από τη Ρωσία θα επιφέρει νέες κυρώσεις για τους Τούρκους από τις ΗΠΑ, η Άγκυρα προσανατολίζεται σε γαλλικά και βρετανικά μαχητικά.

Ειδικά με τα γαλλικά Rafale οι Τούρκοι θέλουν να πετύχουν τόσο την αναβάθμιση της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας όσο και να προσθέσουν στο οπλοστάσιό τους τις δυνατότητες των πυραύλων Meteor.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Οι Τούρκοι έφτιαξαν νέο drone που λένε πως δεν το πιάνουν τα ραντάρ

Ελληνοτουρκικά: Σε παροξυσμό τα τουρκικά ΜΜΕ – «Ψευδονταή Μητσό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra και έρχονται και άλλες εκπλήξεις». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ