Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Μυτιλήνη: Τουρκική… εισβολή από τουρίστες – Θα αγγίξουν τις 10.000, 100% πληρότητα στα καταλύματα (vid)

«Βουλιάζει» η Λέσβος από Τούρκους τουρίστες - 100% πληρότητα σε θέρετρα λόγω μουσουλμανικής γιορτής.

Αλέξανδρος Κωτάκης Ελληνοτουρκικά
Μυτιλήνη: «Βουλιάζει» η Λέσβος από Τούρκους τουρίστες - 100% πληρότητα σε θέρετρα, μέχρι και τις 10.000 αναμένεται να φτάσουν οι γείτονες.

Μυτιλήνη: «Φρενίτιδα» επικρατεί στους Τούρκους τουρίστες με τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου στα οποία χορηγήθηκε βίζα ολίγων ημερών προκειμένου να μπορέσουν να τα επισκεφτούν.

Ένα από αυτά είναι και η Λέσβος στην οποία αναμένονται έως και 10.000 τούρκοι Τουρίστες στο διάστημα που θα διαρκέσει η γιορτή Μπαϊράμι που συνιστά αργία για τους Μουσουλμάνους.

Σας ενημερώσαμε ήδη ότι μέχρι και τις 50.000 θα φτάσουν οι Τούρκοι τουρίστες στα Ελληνικά νησιά, ενώ σχηματίστηκε ουρά 25 χιλιομέτρων στο τελωνείο των Κήπων, καθώς αρκετοί γείτονες επιθυμούν να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη.

Μυτιλήνη: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του Action 24

 

Πηγή Sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυτιλήνη: Τουρκική… εισβολή από τουρίστες – Θα αγγίξουν τις 10.000, 100% πληρότητα στα καταλύματα (vid)». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ