Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Oι Τούρκοι έφτιαξαν drone κανονιοφόρο για ηλεκτρονικό πόλεμο κατά των Belharra

Σύμφωνα με τα νέα του TRT Haber, το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο MARLIN είναι πρώτο στον κόσμο

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Oι Τούρκοι έφτιαξαν drone κανονιοφόρο που διεξάγει ηλεκτρονικό πόλεμο

Oι Τούρκοι έφτιαξαν drone πλοίο (σ.σ. με δυνατότητες κανονιοφόρου) που διεξάγει ηλεκτρονικό πόλεμο στην θάλασσα.

Ο πρόεδρος της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας (SSB) καθηγητής Δρ. Ισμαήλ Ντεμίρ, ανέφερε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το MARLIN «έγινε το πρώτο μη επανδρωμένο όχημα επιφανείας με δυνατότητα ηλεκτρονικού πολέμου στον κόσμο».

Η μη επανδρωμένη πλατφόρμα επιφανείας ονομάζεται MARLIN και προσκλήθηκε σε άσκηση του ΝΑΤΟ, υπογράμμισε το τουρκικό star.com.tr.

«Η Τουρκία, που θεωρείται μια από τις καλύτερες χώρες στον κόσμο σε μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, είναι στα πρόθυρα να πιάσει ένα παρόμοιο success story σε μη επανδρωμένες υποβρύχιες και επιφανειακές πλατφόρμες», σημειώνεται.

Oι Τούρκοι έφτιαξαν drone κανονιοφόρο για ηλεκτρονικό πόλεμο

Το MARLIN έχει μήκος περίπου 15 μέτρα και θα διαθέτει δυνατότητες που σχετίζονται με «επιφανειακό πόλεμο, υποθαλάσσιο πόλεμο, ηλεκτρονικό πόλεμο και ασύμμετρες επιχειρήσεις» ενώ ενσωματώνει τις δυνατότητες των κανονιοφόρων.

Σύμφωνα με τα νέα του TRT Haber, το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο MARLIN είναι πρώτο στον κόσμο. «Ως εκ τούτου, το MARLIN είναι η πρώτη μη επανδρωμένη πλατφόρμα επιφανείας στον κόσμο που φέρει συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου», αναφέρουν οι Τούρκοι.

Η άσκηση του ΝΑΤΟ με την ονομασία Dynamic Messenger 2022 «θα είναι η πρώτη άσκηση στην ιστορία του κόσμου, στην οποία σχεδόν 100 επανδρωμένα και μη επανδρωμένα οχήματα θα δοκιμάσουν τύπους πολέμου στη θάλασσα», λένε τα τουρκικά ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Ξέμεινε από πιλότους για τα τουρκικά F-16 η Τουρκία – Δεν θέλουν να πετούν στο Αιγαίο;

Ελληνοτουρκικά: Προκλητικότητα δίχως τέλος – Μπαράζ υπερπτήσεων με F-16 και drone

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oι Τούρκοι έφτιαξαν drone κανονιοφόρο για ηλεκτρονικό πόλεμο κατά των Belharra». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ