Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Rafale: Πώς ξεκίνησε η Τουρκία τα σχέδια αντιμετώπισης τους – Τι θα κάνουν τα τουρκικά F-16

Οι Τούρκοι θέλουν να μάθουν τα Rafale και τα Mirage και τρέχουν την συμφωνία με το Κατάρ αφού σύντομα θα βρουν τα ελληνικά μαχητικά απέναντί τους στο Αιγαίο.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Rafale: Πώς ξεκίνησε η Τουρκία τα σχέδια αντιμετώπισης τους - Τι κάνουν τα τουρκικά F-16

Rafale: Πώς ξεκίνησε η Τουρκία τα σχέδια αντιμετώπισης των νέων ελληνικών μαχητικών από τη Γαλλία και τι θα κάνουν τα τουρκικά F-16.

«Άσχημα νέα για την Αθήνα! Τουρκικά F-16 θα πετάξουν στα αριστερά του Rafale», τιτλοφορείται άρθρο της τουρκικής Milliyet, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα, «προσπαθεί να εδραιώσει βραχυπρόθεσμα αεροπορική υπεροχή έναντι της Τουρκίας, προσθέτοντας στον εναέριο στόλο της τα νέας γενιάς μαχητικά αεροσκάφη από τη Γαλλία».

Oι Τούρκοι σημειώνουν ότι τα ελληνικά Rafale θα είναι αυτή τη φορά σε «κατάσταση ανησυχίας λόγω των αεροπλάνων του Κατάρ που θα σταθμεύσουν στην Τουρκία».

«Μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών Rafale, θα πετάξουν μαζί με τουρκικά αεροσκάφη. Οι Τούρκοι πιλότοι θα μπορούν να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία μαθαίνοντας τις δυνατότητες των αεροσκαφών Rafale στο πεδίο», αναφέρει η Milliyet.

H συμφωνία μεταξύ Κατάρ και Τουρκίας αφορά σε 36 αεροσκάφη που ανήκουν στην Πολεμική Αεροπορία του Κατάρ, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις βάσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Εκτός από τα Rafale, στην Τουρκία θα αναπτυχθούν μεταγωγικά αεροσκάφη καθώς και Mirage 2000.

Όλες οι δραστηριότητες των στρατιωτικών αεροσκαφών του Κατάρ θα υπόκεινται στην προέγκριση των τουρκικών αρχών, ενώ στις εξόδους των καταριανών αεροσκαφών ένα τουρκικό αεροσκάφος θα παρατηρήσει τις εκπαιδευτικές πτήσεις που θα εκτελούν τα αεροσκάφη.

Οι Τούρκοι θέλουν να μάθουν τα Rafale και τα Mirage και τρέχουν την συμφωνία με το Κατάρ αφού σύντομα θα βρουν τα ελληνικά μαχητικά απέναντί τους στο Αιγαίο.

Διαβάστε επίσης:

Oι Τούρκοι έφτιαξαν drone κανονιοφόρο για ηλεκτρονικό πόλεμο κατά των Belharra

Ελληνοτουρκικά: Προκλητικότητα δίχως τέλος – Μπαράζ υπερπτήσεων με F-16 και drone

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Πώς ξεκίνησε η Τουρκία τα σχέδια αντιμετώπισης τους – Τι θα κάνουν τα τουρκικά F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ