Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ρώσοι: Προσοχή τα Bayrkatar καθοδηγούν καμικάζι drone από τα 100 χλμ

Τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα κατάφεραν την τελευταία στιγμή να αποκρούσουν την επίθεση με επιτυχία.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ρώσοι: Προσοχή τα Bayrkatar καθοδηγούν καμικάζι drone από τα 100 χλμ

Ρώσοι: Προσοχή τα Bayrkatar καθοδηγούσαν καμικάζι drone από τα 100 χλμ κατά τη διάρκεια επίθεσης στη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ.

Το πρακτορείο avia.pro υποστηρίζει πως τουλάχιστον δύο τουρκικά επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 καθοδηγούσαν καμικάζι drone σε επίθεση σε ρωσική αεροπορική βάση.

Οι Ρώσοι επικαλούνται στοιχεία της υπηρεσίας Flightradar 24, σύμφωνα με τα οποία δύο τουρκικά Bayrkatar πετούσαν κοντά κατά την διάρκεια επιθέσεις drone, γεμάτων με εκρηκτικά.

Ρώσοι: Προσοχή τα Bayrkatar καθοδηγούν καμικάζι drone από τα 100 χλμ

Τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα κατάφεραν την τελευταία στιγμή να αποκρούσουν την επίθεση με επιτυχία, όμως όπως σημείωνεται αυτό έγινε «κυριολεκτικά ένα λεπτό πριν προλάβουν να χτυπήσουν τα drones».

Η επίθεση συνέβη στις 20 Ιουλίου 2022, περίπου στις 10:10 μ.μ., ενώ τα καμικάζι drone ελέγχονταν από δύο τουρκικά Bayrkatar, τα οποία πετούσαν σε απόσταση 90 χλμ..

Τα Bayraktar τονίζεται ότι μπορούν να μεταδώσουν εικόνα ακόμη και από αποστάσεις άνω των 100 χιλιομέτρων.

Σίγουρα τις συγκεκριμένες ρωσικές αναφορές θα πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπόψη του το ελληνικό Πεντάγωνο, την ώρα που οργανώνεται η ελληνική άμυνα στα τουρκικά drone.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Έλεγε ότι του κατέβει ο Ερντογάν; – Δείτε τους συμβούλους του να ψάχνονται τι λέει

Ίντι Αμίν: Ο δικτάτορας στην Ουγκάντα που έβρισκε αλμυρή την ανθρώπινη σάρκα
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Προσοχή τα Bayrkatar καθοδηγούν καμικάζι drone από τα 100 χλμ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ