Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Οι Ισραηλινοί μαθαίνουν στους Έλληνες τον πόλεμο των έξι ημερών – Θα διαλύσουν τα πάντα

Οι Τούρκοι φοβούνται πως οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να εκπαιδεύουν τους Έλληνες στο πως να... διαλύσουν τα πάντα σε διάστημα 30 λεπτών.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Οι Ισραηλινοί μαθαίνουν στους Έλληνες τον πόλεμο των έξι ημερών

Τούρκοι: Οι Ισραηλινοί μαθαίνουν στους Έλληνες τον πόλεμο των έξι ημερών; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί Τούρκους αναλυτές.

Οι σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο, με τους Τούρκους να έχουν αρχίσει να ανησυχούν δραστικά για το τι… μαθαίνουν οι Ισραηλινοί στους Έλληνες πιλότους.

Σύμφωνα με άρθρο γνώμης, ενός διακεκριμένου Τούρκου δημοσιογράφου και αναλυτή, του Γκουνερί Τσιβάογλου, το ερώτημα είναι τι μαθήματα παίρνουν οι Έλληνες πιλότοι από τους Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να εκπαιδεύουν τους Έλληνες στο πως να… διαλύσουν τα πάντα σε διάστημα 30 λεπτών, με την καταστροφή των τουρκικών μαχητικών όσο αυτά είναι στα υπόστεγά τους.

Τούρκοι: Οι Ισραηλινοί μαθαίνουν στους Έλληνες τον πόλεμο των έξι ημερών;

Ουσιαστικά ο πόλεμος των έξι ημερών, όπου οι Ισραηλινοί κέρδισαν τους Αιγύπτιους, κρίθηκε τα πρώτα 30 λεπτά όταν οι Ισραηλινοί διέλυσαν τα αεροπλάνα της αιγυπτιακής πολεμικής Αεροπορίας στο έδαφος και παρέλυσαν τα αιγυπτιακά συστήματα ελέγχου.

Πάντως ο Τούρκος αναλυτής τόνισε στο άρθρο του στην Milliyet ότι με χαρά πληροφορήθηκε ότι αυτό το σενάριο «δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Τουρκία».

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Βγάζουν και τα τεράστια Akinci oι Τούρκοι

Ελλάδα: Αυτή είναι η «αόρατη» φρεγάτα FDI HN που τρέμουν οι Τούρκοι

Παίρνει και δεύτερο κανάλι ο Μαρινάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Οι Ισραηλινοί μαθαίνουν στους Έλληνες τον πόλεμο των έξι ημερών – Θα διαλύσουν τα πάντα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ