Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Το μήνυμα τρόμου που βλέπουν οι Τούρκοι πιλότοι στο Αιγαίο

Όπως σημειώνεται οι Έλληνες πιλότοι, κάνουν ένα είδος «τεστ» στα τουρκικά τζετ.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το μήνυμα τρόμου που βλέπουν οι Τούρκοι πιλότοι στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Το μήνυμα τρόμου που βλέπουν οι Τούρκοι πιλότοι στο Αιγαίο είναι πια γνώριμο σε κάθε τους έξοδο.

«Τώρα έχει ξεκινήσει (σ.σ. η Ελλάδα) τα παιχνίδια του κλειδώματος των αεροπλάνων μας στο ραντάρ», σημειώνει σε συνέντευξή του ο Τούρκος απόστρατος αντιστράτηγος της τουρκικής Αεροπορίας, Ερντογάν Καρακούς.

Σύμφωνα με τον Καρακούς, η συνέντευξη του οποίου αναπαράγεται από Τούρκο δημοσιογράφο και αναλυτή στην τουρκική εφημερίδα Milliyet, «το ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος δίνει ηλεκτρονικό μήνυμα: Είσαι κλειδωμένος, είσαι στο στόχο μου, μπορώ να πυροβολήσω τον πύραυλο μου αν θέλω…».

Ελληνοτουρκικά: Το μήνυμα τρόμου που βλέπουν οι Τούρκοι πιλότοι στο Αιγαίο

Όπως σημειώνεται οι Έλληνες πιλότοι, κάνουν ένα είδος «τεστ» για τον εαυτό τους στα τουρκικά τζετ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το άρθρο γνώμης του διακεκριμένου Τούρκου δημοσιογράφου και αναλυτή, του Γκουνερί Τσιβάογλου, το ερώτημα είναι τι μαθήματα παίρνουν οι Έλληνες πιλότοι από τους Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να εκπαιδεύουν τους Έλληνες στο πως να… διαλύσουν τα πάντα σε διάστημα 30 λεπτών, με την καταστροφή των τουρκικών μαχητικών όσο αυτά είναι στα υπόστεγά τους.

Ουσιαστικά ο πόλεμος των έξι ημερών, όπου οι Ισραηλινοί κέρδισαν τους Αιγύπτιους, κρίθηκε τα πρώτα 30 λεπτά όταν οι Ισραηλινοί διέλυσαν τα αεροπλάνα της αιγυπτιακής πολεμικής Αεροπορίας στο έδαφος και παρέλυσαν τα αιγυπτιακά συστήματα ελέγχου.

Πάντως ο Τούρκος αναλυτής τόνισε στο άρθρο του στην Milliyet ότι με χαρά πληροφορήθηκε ότι αυτό το σενάριο «δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Τουρκία».

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Βγάζουν και τα τεράστια Akinci oι Τούρκοι

Ελλάδα: Αυτή είναι η «αόρατη» φρεγάτα FDI HN που τρέμουν οι Τούρκοι

Κατάρ 2022: Οι δέκα WAGS που θα σε κάνουν να παραμιλάς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Το μήνυμα τρόμου που βλέπουν οι Τούρκοι πιλότοι στο Αιγαίο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ