Αρχική » Διεθνή

Reuters: Οι μυημένοι αποκαλύπτουν πώς ο Ερντογάν δάμασε τα δημοσιογραφικά γραφεία της Τουρκίας

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο από το Reuters γύρω από τη «δράση» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον χώρο των ΜΜΕ και όχι μόνο

Βαγγέλης Λάσκαρης Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Με ένα μακροσκελές άρθρο χιλιάδων λέξεων, το Reuters αναλύει πώς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δάμασε τα δημοσιογραφικά γραφεία στην Τουρκία.

Με ένα μακροσκελές άρθρο χιλιάδων λέξεων, το Reuters αναλύει πώς ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δάμασε τα δημοσιογραφικά γραφεία στην Τουρκία και παρακάτω θα διαβάσετε ένα σεβαστό απόσπασμα.

Να τονίσουμε ότι η Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας απασχολεί 1.500 υπαλλήλους, έχει μπάτζετ 38.000.000 δολάρια και διατηρεί 48 γραφεία σε 43 κράτη παγκοσμίως.

Ιδού ένα μεγάλο απόσπασμα από το άκρως ενδιαφέρον άρθρο του Reuters:

«Όταν ο γαμπρός του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραιτήθηκε ξαφνικά από τη θέση του υπουργού Οικονομικών στα τέλη του 2020, τέσσερα στελέχη στα κορυφαία δημοσιογραφικά γραφεία της Τουρκίας είπαν ότι έλαβαν μια σαφή οδηγία από τους διευθυντές τους: Μην το αναφέρετε μέχρι να το πει η κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο Sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Reuters: Οι μυημένοι αποκαλύπτουν πώς ο Ερντογάν δάμασε τα δημοσιογραφικά γραφεία της Τουρκίας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ