Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Ο άγνωστος καθημερινός πόλεμος στο Αιγαίο και το σχέδιο των Τούρκων

Ένας άγνωστος υβριδικός πόλεμος διεξάγεται κάθε μέρα στο Αιγαίο, με τους Τούρκους να προσπαθούν να γκριζάρουν όσες περισσότερες περιοχές μπορούν.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ο άγνωστος καθημερινός πόλεμος στο Αιγαίο και το σχέδιο των Τούρκων

Ελληνοτουρκικά: Ο άγνωστος καθημερινός πόλεμος στο Αιγαίο και το σχέδιο των Τούρκων για να γκριζάρουν ελληνικές περιοχές.

Ένας υβριδικός πόλεμος διεξάγεται κάθε μέρα στο Αιγαίο και σε αυτόν συμμετέχουν δραστικά οι Τούρκοι ψαράδες.

«Βάζουν τα δίχτυα τους για τη Γαλάζια Πατρίδα: Ψαράδες στήνουν φράγμα ναρκοπεδίου στη Μαύρη Θάλασσα και για τον Έλληνα του Αιγαίου», τιτλοφορείται το άρθρο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας, Υeni Safak.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, «ενώ οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Ακτοφυλακή συνεχίζουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας στη Γαλάζια Πατρίδα, οι Τούρκοι ψαράδες φρουρούν».

«Ψαράδες δείχνουν τη σημαία στους Έλληνες του Αιγαίου», γράφουν οι Τούρκοι.

«Τούρκοι ψαράδες επωμίστηκαν τη Διοίκηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και της Ακτοφυλακής, η οποία συνέχισε την αδιάκοπη σκοπιά της Γαλάζιας Πατρίδας στο Αιγαίο, τη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο», τονίζεται.

«Επιδεικνύεται η τουρκική σημαία ψαρεύοντας σε διεθνή ύδατα που παράνομα διεκδικεί η Ελλάδα. Τα δίχτυα που έχουν τοποθετηθεί για κυνήγι σε διεθνή ύδατα τραβούν σύνορα και προς την Ελλάδα», υπογραμμίζει η Yeni Safak.

Ψαρεύουμε κοντά στα ελληνικά νησιά. Το σκάφος μου δέχτηκε επίθεση από τους Έλληνες σε αυτά τα νερά πέρυσι. Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να προκαλέσουν ένταση λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Νομίζω ότι φέτος θα μας παρενοχλήσουν περισσότερο. Εδώ προειδοποιούμε τους ψαράδες μας. Λέμε, “ας προσέχουμε, ας μην προκαλέσουμε πόλεμο”, ανέφερε ο Μεχμέτ Ακσόι, ο οποίος είναι ψαράς στη Σμύρνη.

«Αν δεν ψαρεύαμε εδώ, οι Έλληνες θα είχαν όντως καταλάβει το Αιγαίο. Το Ναυτικό μας προστατεύει τα νερά μας και ασκούμε τα δικαιώματά μας. Είμαστε οι φύλακες αυτής της θάλασσας, μας κάνει περήφανους να φέρουμε την τουρκική σημαία σε αυτές τις θάλασσες. Προσπαθούμε να μην θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλειά μας, ενώ κρατάμε τη Γαλάζια Πατρίδα παρακολουθώντας όσο μπορούμε. Πηγαίνουμε περήφανα στα δικά μας νερά. Θα συνεχίσουμε να αγρυπνούμε για τη Γαλάζια Πατρίδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τούρκος ψαράς.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Φοβάται την πτώση Ερντογάν ο άνθρωπος που φτιάχνει τα τουρκικά drone;

Τουρκία: Αυτή είναι η Τουρκάλα που εκπαιδεύει του Τούρκους χειριστές των Bayraktar να σκοτώνουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Ο άγνωστος καθημερινός πόλεμος στο Αιγαίο και το σχέδιο των Τούρκων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, κάνετε κλικ στις παρακάτω λέξεις. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ