Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ακάρ σε Έλληνες: Μην κάνετε το λάθος με το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν – Έχουμε φρεγάτα να το συνοδεύει

«Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε», είπε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ακάρ σε Έλληνες: Μην κάνετε το λάθος με το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν - Έχουμε φρεγάτα να το συνοδεύει

Ακάρ σε Έλληνες: Μην κάνετε το λάθος με το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν αφού έχουμε φρεγάτα να το συνοδεύει και είμαστε αποφασισμένοι, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Προειδοποίηση Χουλουσί Ακάρ προς την Ελλάδα, σε περίπτωση παρενόχλησης του τουρκικού γεωτρύπανου, Αμπντούλ Χαμίντ Χαν.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπογράμμισε ότι «είναι το πιο φυσικό δικαίωμα της Τουρκίας να διεξάγει επιχειρήσεις από πλευράς διεθνούς δικαίου και αυτοάμυνας για την ασφάλεια της χώρας μας και των συνόρων μας».

Ακάρ σε Έλληνες: Μην κάνετε το λάθος με το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν - Έχουμε φρεγάτα να το συνοδεύει

Ακάρ σε Έλληνες: Μην κάνετε το λάθος με το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν – Έχουμε φρεγάτα να το συνοδεύει

«Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε», είπε.

Στο ερώτημα εάν υπήρξε παρενόχληση από την Ελλάδα σχετικά με το τουρκικό γεωτρύπανο ο Χουλουσί Ακάρ ανέφερε ότι το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν συνεχίζει τις έρευνές του ενώ όπως υπογράμισε η τουρκική φρεγάτα «Gediz» το συνοδεύει «και διασφαλίζει την ασφάλειά του».

«Ελπίζουμε να μην το κάνουν (σ.σ. οι Έλληνες το λάθος). Διατηρούμε σχέσεις καλής γειτονίας προστατεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες και τις ικανότητές μας», σημείωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Βρήκαν το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου – Τρέχει ο East Med να προλάβουν;

Παραλίγο θερμό επεισόδιο στο Ιόνιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακάρ σε Έλληνες: Μην κάνετε το λάθος με το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν – Έχουμε φρεγάτα να το συνοδεύει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ