Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Bayraktar: Στόχος των τουρκικών drone και οι S-300

Εκτός από το Bayraktar TB2, στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα περιπλανόμενα πυρομαχικά Harop κα Skystriker.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Bayraktar: Στόχος των τουρκικών drone και οι S-300

Bayraktar: Στόχος των τουρκικών drone και οι S-300 των Αρμενίων, οι οποίοι καταστράφηκαν.

Τα Bayraktar των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν κατέστρεψαν «πολλά μέρη του συστήματος αεράμυνας S-300 του Αρμενικού Στρατού», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Όπως αναφέρεται, μία από τις σημαντικότερες πτυχές της επιχείρησης των Αζέρων ήταν η καταστολή και η καταστροφή της αντιαεροπορικής άμυνας των Αρμενίων (SEAD/DEAD), με την χρήση Bayraktar.

Μάλιστα, οι Τούρκοι δημοσιεύουν εικόνες της αζέρικης επίθεσης με την χρήση των τουρκικών Bayraktar κατά των αρμενικών S-300.

Bayraktar: Στόχος των τουρκικών drone και οι S-300

Οι Αζέροι κατέστρεψαν τρια συστήματα S-300 (δύο στην πόλη Γκόρις και ένα στα βορειοανατολικά της πόλης Καπάν) και ένα σύστημα S-125 (στην πόλη Βαρδένη).

Εκτός από το Bayraktar TB2, στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκαν επίσης τα περιπλανόμενα πυρομαχικά Harop κα Skystriker.

Οι συνεχείς παραβιάσεις των τουρκικών Bayraktar στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο δεν αποκλείεται να περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό των Τούρκων για την αντιμετώπιση των ελληνικών S-300 που βρίσκονται στην Κρήτη.

Οι S-300 αποτελούν άλλον έναν πονοκέφαλο για τους Τούρκους, οι οποίοι και επεξεργάζονται σενάρια για την καταστροφή τους.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Πώς ξεκίνησε η Τουρκία τα σχέδια αντιμετώπισης τους – Τι θα κάνουν τα τουρκικά F-16

Τουρκία: Δημοσκόπηση «μαχαιριά» για Ερντογάν: Οι Τούρκοι βλέπουν τους Έλληνες ως φίλους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Στόχος των τουρκικών drone και οι S-300». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ