Αρχική » Ελληνοτουρκικά

F-35: Τα είδαν όλα οι Αμερικανοί με τους Έλληνες πιλότους των F-16 στις εμπλοκές;

Να σημειωθεί πως η δύναμη των F-35 δεν είναι στις αερομαχίες αλλά στα πλήγματα που μπορούν να προκαλέσουν «αόρατα» και από μεγάλες αποστάσεις.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Viral
F-35: Τα είδαν όλα οι Αμερικανοί με τους Έλληνες πιλότους των F-16 στις εμπλοκές;

F-35: Τα είδαν όλα οι Αμερικανοί με τους Έλληνες πιλότους των F-16 στις εμπλοκές στην πρόσφατη κοινή άσκηση;

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την κοινή άσκηση POSEIDON’S RAGE 22 στην είχαμε και εκπαιδευτική εναέρια μάχη δύο ελληνικών F-16 Block 52+ εναντίον δύο αμερικανικών F-35.

Όπως λέγεται οι Αμερικανοί τα… είδαν όλα στις αερομαχίες από το επίπεδο των Ελλήνων πιλότων οι οποίοι έδειξαν για άλλη μία φορά που είναι από τους καλύτερους του ΝΑΤΟ.

Να σημειωθεί πως η δύναμη των F-35 δεν είναι στις αερομαχίες αλλά στα πλήγματα που μπορούν να προκαλέσουν «αόρατα» και από μεγάλες αποστάσεις

Όταν έρθει αντιμέτωπο ένα F-35 με ένα F-16, τότε αυτό σημαίνει πως το F-35 έχει ήδη χάσει το βασικό του πλεονέκτημα, αυτό του αιφνιδιασμού.

Βέβαια αν τότε μπλέξει και με… Έλληνα πιλότο, τότε ακόμα χειρότερα γι αυτό.

F-35: Τα είδαν όλα οι Αμερικανοί με τους Έλληνες πιλότους των F-16 στις εμπλοκές;

Την ίδια ώρα, να θυμίσουμε πως σε μία άλλη άσκηση, την Frizis Damas 2022 οκτώ ελληνικά F-16 πήγαν στην Κύπρο και το Ισραήλ, γύρισαν και δεν τα… πήρε χαμπάρι κανείς.

Η ισραλοελληνική άσκηση έγινε αιφνιδιαστικά, αφού δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωσή της και οι Τούρκοι δεν… κατάλαβαν τίποτα.

Μαύρη τρύπα η αεράμυνα της Τουρκίας η οποία μαθαίνει ότι συμβαίνει μόνο από τις… ελληνικές ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Oι Ιρανοί διάλυσαν τους Τούρκους στο Ιράκ

Mε τα φρύδια διέταξε τον Ακάρ ο Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «F-35: Τα είδαν όλα οι Αμερικανοί με τους Έλληνες πιλότους των F-16 στις εμπλοκές;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ