Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Πετυχαίνει Σκύρο – Σαλαμίνα και Άραξο ο νέος τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Επιβεβαίωση Geostratigika

Πρόκειται για επιβεβαίωση του Geostratigika το οποίο είχε σημειώσει πως κάτι ετοιμάζουν οι Τούρκοι.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Πετυχαίνει Σκύρο - Σαλαμίνα και Άραξο ο νέος τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος - Επιβεβαίωση Geostratigika

Πετυχαίνει Σκύρο – Σαλαμίνα και Άραξο ο νέος τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος που δοκιμάστηκε από την Άγκυρα ενώ πρόκειται για επιβεβαίωση του Geostratigika το οποίο είχε σημειώσει πως κάτι ετοιμάζουν οι Τούρκοι.

Η Τουρκία δοκίμασε επιτυχώς, σύμφωνα με τους Τούρκους, τον τουρκικό βαλλιστικό πύραυλο TAYFUN (Typhoon) ο οποίο βρήκε τον στόχο του σε απόσταση 561 χλμ μετά από 456 δευτερόλεπτα πτήσης.

Το συγκεκριμένο βεληνεκές που αναφέρουν οι Τούρκοι, δίνει την δυνατότητα στην Τουρκία να επιδιώξει πλήγματα σε Σκύρο – Σαλαμίνα και Άραξο όπου βρίσκονται κρίσιμες ελληνικές υποδομές (Patriot, πλοία, Rafale).

Ενδεικτικά παρακάτω οι φωτογραφίες με τις αποστάσεις.

Πετυχαίνει Σκύρο - Σαλαμίνα και Άραξο ο νέος τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος - Επιβεβαίωση Geostratigika

<img src="https://www.geostratigika.gr/wp-content/uploads/2022/10/TAYFUN-1.jpg" alt="Πετυχαίνει Σκύρο - Σαλαμίνα και Άραξο ο νέος τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος - Επιβεβαίωση Geostratigika" width="857" height="539" class="alignnone size-full wp-image-2276" />

Πετυχαίνει Σκύρο – Σαλαμίνα και Άραξο ο νέος τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Επιβεβαίωση Geostratigika

Να σημειωθεί πως ο πύραυλος TAYFUN έγινε ο πρώτος βαλλιστικός πύραυλος μικρής εμβέλειας της Τουρκίας και μπορεί να μεταφέρει μία ή περισσότερες χημικές, βιολογικές, πυρηνικές ή/και συμβατικές κεφαλές.

Οι βαλλιστικοί πύραυλοι με βεληνεκές 300-1000 χιλιομέτρων ορίζονται ως «βαλλιστικοί πύραυλοι μικρής εμβέλειας (SRBM)».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες το geostratigika.gr είχε αναφέρει σχετικά με τουρκικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για ανάγκη των Τούρκων για όπλα που θα αιφνιδιάσουν την Ελλάδα πως ίσως αυτό ήταν μήνυμα πως η Τουρκία είναι κοντά στην δημιουργία υπερηχητικού πυραύλου.

Σημειώνεται πως το τουρκικό δημοσίευμα στην κεντρική του φωτογραφία παρουσίαζε υπερηχητικό πύραυλο Cruise με κινητήρα Scramjet.

Οι Τούρκοι κατασκεύασαν μυστικά τον TAYFUN.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Μυστήριο με Ερντογάν – Μπορεί να μην είναι ξανά υποψήφιος; Το κόλπο

Ελληνοτουρκικά: Ξεπερνάνε τα όρια οι Τούρκοι – Απειλές πολέμου για τα ελληνικά νησιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετυχαίνει Σκύρο – Σαλαμίνα και Άραξο ο νέος τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Επιβεβαίωση Geostratigika». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ