Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ποια χώρα παρήγγειλε 120 Bayraktar – Τρελάθηκαν οι Τούρκοι

Να σημειωθεί οτι γίνεται ένας... άτυπος πόλεμος Πεκίνου - Άγκυρας, αφου τα κινεζικά drone πωλούσαν κυρίως εκεί που θέλει να πουλήσει και η Τουρκία.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Ποια χώρα παρήγγειλε 120 Bayraktar - Τρελάθηκαν οι Τούρκοι

Ποια χώρα παρήγγειλε 120 Bayraktar, με τους Τούρκους να τρελαίνονται αφού γίνεται η δεύτερη χώρα σε Bayraktar στον κόσμο, πλησιάζοντας τον αριθμό των συνολικών Bayraktar της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το τουρκικό star.com, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέλουν να δημιουργήσουν τον μεγαλύτερο στόλο TB2 SİHA μετά την Τουρκία, για τον λόγο αυτό παρήγγειλαν 120 Bayraktar.

«Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανέλαβαν δράση για τη δημιουργία του μεγαλύτερου στόλου Bayraktar TB2 SİHA μετά την Τουρκία. Ο αραβικός Τύπος έγραψε ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παρήγγειλαν 120 TB2 SİHA και το κόστος ήταν κοντά στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια», σημειώνεται.

Ποια χώρα παρήγγειλε 120 Bayraktar – Τρελάθηκαν οι Τούρκοι

Η Τουρκία έχει σχεδόν 200 TB2 SİHA στο απόθεμά της, ενώ 96 TB2 SİHA που παράγονται από την Baykar έχουν εξαχθεί σε 20 χώρες.

Να σημειωθεί οτι στη Μέση Ανατολή γίνεται ένας… άτυπος πόλεμος Πεκίνου – Άγκυρας, αφου τα κινεζικά drone πωλούσαν κυρίως σε αυτή την περιοχή.

Μάλιστα οι Τούρκοι ξεκίνησαν επίσημα εξτρατεία δυσφήμισης των κινεζικών drone.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Baykar, κατασκευάστριας των Bayraktar, κατηγόρησε την Κίνα ότι θέτει κρυφούς περιορισμούς στα drones που στέλνει σε άλλα έθνη.

Ο Bayraktar, Διευθύνων Σύμβουλος της Baykar Technology, υπογράμμισε πως αυτό είναι «εντελώς απαράδεκτο», αποκαλύπτοντας ότι είχε μάθει από έναν αξιωματούχο μιας χώρας ότι τα κινεζικά UAV γύρισαν πίσω από την αποστολή τους καθώς πλησίαζαν τα κινεζικά σύνορα.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Γιατί η Τουρκία βλέπει το 2025 και την Ελλάδα με τρόμο

Ελληνοτουρκικά: Ο Ερντογάν κλιμακώνει την ένταση με πολεμικές ιαχές – Τι επιδιώκει να πετύχει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποια χώρα παρήγγειλε 120 Bayraktar – Τρελάθηκαν οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ