Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Toύρκοι: Πάνε να την φέρουν και στους Κινέζους με τα Bayraktar

Οι Τούρκοι πάνε να κάνουν ζημιά στους Κινέζους με τα τουρκικά drone δυσφημώντας τα κινεζικά.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Toύρκοι: Πάνε να την φέρουν και στους Κινέζους με τα Bayraktar

Toύρκοι: Πάνε να την φέρουν και στους Κινέζους με τα Bayraktar αφού υποστηρίζουν παντού πως τα τουρκικά είναι καλύτερα από τα κινεζικά drone.

Zημιά πάνε να κάνουν στους Κινέζους οι Τούρκοι, με τα Bayraktar αφού όπου βρεθούν και όπου σταθούν τονίζουν πως τα κινέζικα drone δεν είναι καλά.

Μάλιστα οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως διεθνείς παλάτες αφήνουν τα κινεζικά drone και στρέφονται στα Bayraktar

«Ενώ τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν επιδείξει την ανωτερότητά τους στο πεδίο της μάχης, τα κινεζικά drones δεν έχουν ακόμη επηρεάσει σημαντικά», σημειώνεται.

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των κινεζικών και τουρκικών drones είναι ότι είναι λιγότερο ακριβά από τα UAV που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ», ανεφέρει το eurasiantimes.com.

Toύρκοι: Πάνε να την φέρουν και στους Κινέζους με τα Bayraktar

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Baykar, κατασκευάστριας των Bayraktar, κατηγόρησε την Κίνα ότι θέτει κρυφούς περιορισμούς στα drones που στέλνει σε άλλα έθνη.

Ο Bayraktar, Διευθύνων Σύμβουλος της Baykar Technology, υπογράμμισε πως αυτό είναι «εντελώς απαράδεκτο», αποκαλύπτοντας ότι είχε μάθει από έναν αξιωματούχο μιας χώρας ότι τα κινεζικά UAV γύρισαν πίσω από την αποστολή τους καθώς πλησίαζαν τα κινεζικά σύνορα.

Τα σχόλια του Μπαϊρακτάρ για τα κινεζικά drones δεν είναι καινούργια. Είπε προηγουμένως ότι η Κίνα δεν θα ήταν πρόθυμη να πουλήσει drones σε πολλά ασιατικά έθνη στη γειτονιά της και ότι η Baykar είναι πρόθυμη να προσφέρει σε αυτά τα έθνη μια καλύτερη εναλλακτική λύση.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Γιατί η Τουρκία βλέπει το 2025 και την Ελλάδα με τρόμο

Ελληνοτουρκικά: Ο Ερντογάν κλιμακώνει την ένταση με πολεμικές ιαχές – Τι επιδιώκει να πετύχει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toύρκοι: Πάνε να την φέρουν και στους Κινέζους με τα Bayraktar». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ