Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Γελάνε οι Τούρκοι για την κρίση του Καστελόριζου με Νίκο Παππά – Έκλεισε το αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο του Καστελόριζου έκλεισε για λίγο, καθώς, όπως σημειώνει η τουρκική Star «ο μοναδικός αξιωματικός στον πύργο ελέγχου αρρώστησε».

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Γελάνε οι Τούρκοι για την κρίση του Καστελόριζου με Νίκο Παππά - Έκλεισε το αεροδρόμιο

Ελληνοτουρκικά: Γελάνε οι Τούρκοι για την κρίση του Καστελόριζου αφού όπως σημειώνεται χρειάστηκε να κλείσει το αεροδρόμιο του νησιού λόγω ασθένειας του μοναδικού ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.

Το αεροδρόμιο του Καστελόριζου έκλεισε για λίγο, καθώς, όπως σημειώνει η τουρκική Star «ο μοναδικός αξιωματικός που παρείχε την υπηρεσία πληροφοριών πτήσης αεροδρομίου (AFIS) στον πύργο ελέγχου αρρώστησε».

«Σε δήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας (FISO) στην Ελλάδα, σημειώθηκε ότι μέρος του υπάρχοντος προσωπικού χρειάστηκε να εργαστεί χωρίς άδεια λόγω αυτής της ανεπάρκειας, εφιστώντας την προσοχή στην έλλειψη προσωπικού στα αεροδρόμια των ακριτικων περιοχών της χώρας (σ.σ. Ελλάδας)», σημειώνεται.

Ελληνοτουρκικά: Γελάνε οι Τούρκοι για την κρίση του Καστελόριζου με Νίκο Παππά - Έκλεισε το αεροδρόμιο

Ελληνοτουρκικά: Γελάνε οι Τούρκοι για την κρίση του Καστελόριζου με Νίκο Παππά – Έκλεισε το αεροδρόμιο

«Ο Νίκος Παππάς, υπεύθυνος για τις υποδομές και τις μεταφορές, του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ριζοσπαστική Αριστερή Συμμαχία (ΣΥΡΙΖΑ), σε δήλωσή του ότι επέκρινε την κυβέρνηση για το κλείσιμο του αεροδρομίου», αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

«Σε μια ευαίσθητη στιγμή για τα εθνικά θέματα. Στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου. Σε μια κρίσιμη περιοχή για την εθνική κυριαρχία. Το αεροδρόμιο του Καστελόριζου έκλεισε αφού αρρώστησε το μοναδικό στέλεχος τηλεπικοινωνιών στο Flight Information Services. Επιβάτες, κάτοικοι (νησιώτες), επιχειρήσεις άνθρωποι και ασθενείς που είχαν ανάγκη μεταφοράς βρίσκονται στον αέρα», υπογραμμίζεται στην Star, η οποία αναπαράγει η δήλωση του Νίκου Παππά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ζελένσκι βλέπει προδότες, συνωμοσίες και απολύει κόσμο

Τουρκία: Έφτασε το πολεμικό πλοίο που μπορεί να δηλητηριάσει όλη την Τουρκία – Πανικός στους Τούρκους
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Γελάνε οι Τούρκοι για την κρίση του Καστελόριζου με Νίκο Παππά – Έκλεισε το αεροδρόμιο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ