Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Η Γερμανία τόνισε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας

Ο Γερμανός πρέσβης έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στο λογαριασμό του στο Twitter.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Η Γερμανία τόνισε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδα

Τούρκοι: Η Γερμανία τόνισε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, με την είδηση να γίνεται θέμα στα μεγαλύτερα τουρκικά σάιτ.

«Η συζήτηση που ξεκίνησε η φωτογραφία του Μπαχτσελί με χάρτη μεγαλώνει!», αναφέρει το τουρκικό Harbeler.com.

Μετά την Ελλάδα ήρθε άλλη αντίδραση από τη Γερμανία», σημειώνεται.

«Ο Γερμανός Πρέσβης στην Ελλάδα, σε δήλωσή του για το θέμα, είπε ότι “η θέση της Γερμανίας στο θέμα αυτό είναι ξεκάθαρη. Κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης της εδαφικής ακεραιότητας και ανεξαρτησίας της Ελλάδας είναι απαράδεκτη”», υπογραμμίζεται.

Ο Γερμανός πρέσβης έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση στο λογαριασμό του στο Twitter, απαντώντας στην αντίστοιχη δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού.

Τούρκοι: Τα 3/4 της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία – Να φύγουν οι Έλληνες

Tην ίδια ώρα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως τα 3/4 της Κρήτης ανήκουν στην Τουρκία.

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ουμίτ Γιαλίμ ανέφερε σχετικά πως «τα τρία τέταρτα της Κρήτης ανήκουν σε αυτόν που έδωσε το νησί σε αυτές τις χώρες, δηλαδή την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία σήμερα η Δημοκρατία της Τουρκίας» και πως τα 3/4 της Κρήτης και των γύρω νησιών Γαύδος, Ντία, Διονυσάδες, Γαϊδουρονήσι και Κουφονήσι θα πρέπει να εκκενωθούν άμεσα.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε την συνολική αντίδραση της Γερμανίας, η οποία μην ξεχνάμε ότι δίνει τα υποβρύχια 214 στην Τουρκία, τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα από τις τουρκικές θέσεις για το πως αναμένεται να χρησιμοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης:

ΑΡΧΥΤΑΣ: Εξώδικο- βόμβα – Τελικά δεν μπορεί να πετάξει το ελληνικό drone;

Τούρκοι: Ακόμα και ένας χάρτης που δείχνει νησιά του Αιγαίου τουρκικά τρόμαξε την Ελλάδα

Τούρκοι: Η Γερμανία τόνισε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Η Γερμανία τόνισε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ