Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Μας είχαν 3.372 δευτερόλεπτα κλειδωμένους τα ελληνικά F-16

Oι Τούρκοι συνεχίζουν να ανεβάζουν την ένταση στο Αιγαίο, προσπαθώντας να περάσουν την εικόνα του... καλού παιδιού.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Μας είχαν 3.372 δευτερόλεπτα κλειδωμένους τα ελληνικά F-16

Τούρκοι: Μας είχαν 3.372 δευτερόλεπτα (!) κλειδωμένους τα ελληνικά F-16, υποστηρίζουν τουρκικά δημοσιεύματα, που επικαλούνται στοιχεία του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

«Από τις 15 Αυγούστου έως σήμερα μας είχαν κλειδωμένους στο ραντάρ για συνολικά 3.372 δευτερόλεπτα, σε 14 ξεχωριστά περιστατικά», αναφέρει η τουρκική Milliyet.

Oι Τούρκοι συνεχίζουν να ανεβάζουν την ένταση στο Αιγαίο, προσπαθώντας να περάσουν την εικόνα του… καλού παιδιού.

Βέβαια δεν γίνεται καμία αναφορά για τις τουρκικές παραβιάσεις και υπερπτήσεις στο Αιγαίο.

Τούρκοι: Μας είχαν 3.372 δευτερόλεπτα κλειδωμένους τα ελληνικά F-16

Σε άλλο σημείο του άρθρου οι Τούρκοι κάνουν λόγο για… κρυφό μήνυμα Ακάρ στο Αιγαίο, ο οποίος πέταξε με τουρκικό F-16 της αναγνωριστικής μοίρας της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας και όχι από τις μοίρες τουρκικών μαχητικών όπως Kaplan, Dagger και Cobra.

«Το κύριο καθήκον της μοίρας Gazelle (σ.σ. με μαχητικό της οποίας πέταξε ο Ακάρ) είναι προληπτικός αλλά και αναγνωριστικός», σημειώνεται.

«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ προτίμησε να δώσει μήνυμα με το αεροπλάνο F-16 που απογειώθηκε από το Εσκισεχίρ», αναφέρει η Milliyet.

Nα θυμίσουμε παλαιότερο άρθρο του geostratigika.gr, όπου τονίζεται η διάθεση της Τουρκίας για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Επί της ουσίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει μία κατάρριψη τουρκικού drone για να ξεκινήσει η ένταση και να μπουν στο τραπέζι οι τουρκικές προκλητικές θέσεις.

Οι Τούρκοι προσπαθούν να κάνουν θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα ενόψει και των τουρκικών εκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελλάδα πρωτοπόρησε το 1979 με το ΚΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ όταν οι Τούρκοι έκαναν την πρώτη πτήση του Bayraktar το 2014

Τουρκία: Παραβιάσεις χωρίς τέλος με drones – Ο Ερντογάν παρακαλάει για «ατύχημα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Μας είχαν 3.372 δευτερόλεπτα κλειδωμένους τα ελληνικά F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ