Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Τρελάθηκαν μόλις είδαν τα ελληνικά Kiowa στον Έβρο

«Η Ελλάδα ανέπτυξε επιθετικά ελικόπτερα στη συνοριακή γραμμή του Έβρου για πρώτη φορά στην ιστορία της», σημειώνεται.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Τρελάθηκαν μόλις είδαν τα ελληνικά Kiowa στον Έβρο

Τουρκία: Τρελάθηκαν μόλις είδαν τα ελληνικά Kiowa στον Έβρο οι Τούρκοι που κάνουν λόγω για «κίνηση κλιμάκωσης από την Ελλάδα».

Για ανάπτυξη «μαχητικών ελικοπτέρων» Kiowa στον Έβρο, κάνουν λόγο οι Τούρκοι, με σκοπό την συμμετοχή τους σε επιχείρηση «σκούπα» στην περιοχή του ποταμού.

«Η Ελλάδα έχει αναπτύξει για πρώτη φορά μαχητικά ελικόπτερα στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία», αναφέρει το τουρκικό demokratgundem.com.

«Η Ελλάδα ανέπτυξε επιθετικά ελικόπτερα στη συνοριακή γραμμή του Έβρου για πρώτη φορά στην ιστορία της», σημειώνεται.

Τουρκία: Τρελάθηκαν μόλις είδαν τα ελληνικά Kiowa στον Έβρο

Τα επιθετικά ελικόπτερα μάρκας Kiowa «αναπτύχθηκαν μετά από αίτημα του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Άγγελου Χουντελούδη και έγκριση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου», γραφουν οι Τούρκοι.

«Τα ελικόπτερα Kiowa που ανήκουν στη μονάδα της Ελληνικής Αεροπορίας Χερσαίων Δυνάμεων θα περιπολεί στη συνοριακή γραμμή, ειδικά στην περιοχή του ποταμού Έβρου, όπου βρίσκονται οι μονάδες στρατιωτικού μετώπου, τα φυλάκια και τα σημεία παρατήρησης», αναφέρεται.

Την ίδια ώρα δεν είδαν με… καλό μάτι οι Τούρκοι στο Twitter τον πρώτο σταθμο ερευνών του τουρκικού γεωτρύπανου, Αμπντούλ Χαμίντ Χαν.

Όπως υποστηρίζεται η Άγκυρα έστειλε το τουρκικό γεωτρύπανο εντος του Χάρτη της Σεβίλης, με τον οποίο τονίζεται πως η Αθήνα εγκλώβισε την Τουρκία.

Ο πρώτος σταθμός εργασιών του τουρκικού γεωτρύπανου, Αμπντούλ Χαμίντ Χαν, είναι 55 χλμ από τα παράλια της Μικράς Ασίας και Βόρεια της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων φεύγει για γεωτρήσεις στην ελληνική ΑΟΖ το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν

Ελληνοτουρκικά: Στα σίγουρα βγάζει το Αμπντούλ Χαμίτ Χαν ο Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τρελάθηκαν μόλις είδαν τα ελληνικά Kiowa στον Έβρο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ