Αρχική » Γεωστρατηγική

Bayraktar: Σύνδρομο της Στοκχόλμης των Τούρκων – Τα δίνουν στους Ουκρανούς για τα ρίξουν οι Ρώσοι

Οι Τούρκοι στέλνουν Bayraktar στην Ουκρανία για να τα ρίξει η Ρωσια και να στείλουν μετά άλλα οι Τούρκοι και πάει λέγοντας.

Διονύσης Αντωνέλλος Γεωστρατηγική Διεθνή
Bayraktar: Σύνδρομο της Στοκχόλμης των Τούρκων - Τα δίνουν στους Ουκρανούς για τα ρίξουν οι Ρώσοι

Βayraktar: Σύνδρομο της Στοκχόλμης θα έλεγε κανείς πως έχουν αναπτύξει οι Τούρκοι, αφού το μοτίβο τους τελευταίους μήνες είναι συγκεκριμένο και επαναλαμβανόμενο.

Οι Τούρκοι στέλνουν Bayraktar στην Ουκρανία για να τα ρίξει η Ρωσια και να στείλουν μετά άλλα οι Τούρκοι και πάει λέγοντας.

Η τελευταία έκδοση του ρωσικού συστήματος αεράμυνας Pantsir χρησιμοποιείται στην Ουκρανία «ως δολοφόνος των drone Bayraktar», γράφει το armyrecognition.com.

Bayraktar: Σύνδρομο της Στοκχόλμης των Τούρκων

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Pantsir, (Pantsir-S2), έχει εμβέλεια 30 χλμ., ρίχνει 5.000 βολές ανά λεπτό, ενώ η εμβέλεια του ραντάρ του είναι πάνω από 40 χλμ.

Το σύστημα μπορεί πλέον να παρακολουθεί περισσότερους από 40 εισερχόμενους στόχους.

Οι Ρώσοι έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στους Τούρκους, οι οποίοι βλέπουν το αφήγημα των Bayraktar να καταρρέει. Μάλιστα οι Ρώσοι τα χαρακτηρίζουν ως ιπτάμενους στόχους.

Nα τονιστεί πως και η Ελλάδα, μετά την προμήθεια και ενεργοποίηση συστημάτων anti-drones στο Αιγαίο, όπως αναφέρει η Real News, προχωρά στην προμήθεια οπλισμένων drones που μπορούν να κάνουν ζημιά σε επίγειους στόχους, ενώ παράλληλα θα μπορούν να προχωρήσουν στην κατάρριψη αντίστοιχων συστημάτων από την αντίπαλη πλευρά (Bayraktar).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αθήνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση τεσσάρων drone τύπου TEXTRON.

Τουρκία: Τρελάθηκαν μόλις είδαν τα ελληνικά Kiowa στον Έβρο

Την ίδια ώρα, να σημειωθεί πως οι Τούρκοι «τρελάθηκαν», μόλις είδαν ελληνικά Kiowa στον Έβρο.

Μάλιστα, οι Τούρκοι που κάνουν λόγω για «κίνηση κλιμάκωσης από την Ελλάδα».

«Η Ελλάδα έχει αναπτύξει για πρώτη φορά μαχητικά ελικόπτερα στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία», αναφέρει το τουρκικό demokratgundem.com.

«Η Ελλάδα ανέπτυξε επιθετικά ελικόπτερα στη συνοριακή γραμμή του Έβρου για πρώτη φορά στην ιστορία της», σημειώνεται.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Βιάζονται να πουλήσουν οι ΗΠΑ τα F-35 στην Ελλάδα – Περίεργο λένε

Τρέλα των Τούρκων στο Twitter για το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν – Το στείλαμε εντος του Χάρτη της Σεβίλλης η Ελλάδα μας εγκλώβισε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Σύνδρομο της Στοκχόλμης των Τούρκων – Τα δίνουν στους Ουκρανούς για τα ρίξουν οι Ρώσοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ