Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τρέλα των Τούρκων στο Twitter για το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν – Το στείλαμε εντος του Χάρτη της Σεβίλλης η Ελλάδα μας εγκλώβισε

Δεν ήταν λίγοι οι Τούρκοι που σοκαρίστηκαν από τον πρώτο σταθμό του τουρκικού γεωτρύπανου Αμπντούλ Χαμίντ Χαν, αφού περίμεναν πιο επιθετικές κινήσεις από την Άγκυρα.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά
Τρέλα των Τούρκων στο Twitter για το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν - Το στείλαμε εντος του Χάρτη της Σεβίλλης η Ελλάδα μας εγκλώβισε

Τρέλα των Τούρκων στο Twitter για το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν αφού όπως υποστηρίζεται η Άγκυρα έστειλε το τουρκικό γεωτρύπανο εντος του Χάρτη της Σεβίλης, με τον οποίο τονίζεται πως η Αθήνα εγκλώβισε την Τουρκία.

Ο πρώτος σταθμός εργασιών του τουρκικού γεωτρύπανου, Αμπντούλ Χαμίντ Χαν, ήταν 55 χλμ από τα παράλια της Μικράς Ασίας και Βόρεια της Κύπρου.

Αν και πρόκειται για τον πρώτο σταθμό του τουρκικού γεωτρύπανου, Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν πως η Τουρκία ακολούθησε τον Χάρτη της Σεβίλλης, σύμφωνα με τον οποίο το Καστελοριζο έχει ΑΟΖ.

Οι Τούρκοι κατηγορούν την τουρκική κυβέρνηση ότι ακολουθεί τον Χάρτη της Σεβίλλης, ο οποίος «εκγλωβίζει την Τουρκία εντός του κόλπου της Αττάλεια».

Πρόκειται βέβαια για την πρώτη στάση του τουρκικού γεωτρύπανου, όμως η τουρκική αντίδραση δείχνει σε κάποιο βαθμο ότι οι Τούρκοι θέλουν και επιζητούν πρόκληση της Ελλάδας.

Τρέλα των Τούρκων στο Twitter για το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν

Δεν πέρασε απαρατήρητος στο διαδίκτυο ο χαιρετισμός των Γκρίζων Λύκων κατά την τελετή αποχώρησης του τουρκικού γεωτρύπανου.

Το θέμα του Αμντούλ Χαμίντ θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια, αφού η Τουρκία θα μετρά τις διεθνείς αντιδράσεις και θα πράττει ανάλογα. Όσο βλέπει ότι την… παίρνει, τόσο η Άγκυρα θα στέλνει πιο κοντά ή μέσα στην ελληνική ΑΟΖ το τουρκικό γεωτρύπανο.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Έρχονται ελληνικά οπλισμένα drone που θα ρίχνουν τα Bayraktar

Τουρκία: Βιάζονται να πουλήσουν οι ΗΠΑ τα F-35 στην Ελλάδα – Περίεργο λένε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρέλα των Τούρκων στο Twitter για το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν – Το στείλαμε εντος του Χάρτη της Σεβίλλης η Ελλάδα μας εγκλώβισε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ