Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Βayraktar: Τελικά υπάρχει το ισραηλινό σύστημα κατά των τουρκικών drone στα νησιά;

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, σύμφωνα με δημοσίευμα, πως στα νησιά του Αιγαίου οι Ένοπλες Δυνάμεις, προχωρούν στην εγκατάσταση ισραηλινού συστήματος anti-drone

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Βayraktar: Τελικά υπάρχει το ισραηλινό σύστημα κατά των τουρκικών drone στα νησιά;

Βayraktar: Τελικά υπάρχει το ισραηλινό σύστημα κατά των τουρκικών drone στα νησιά ή όχι; Μας μπέρδεψε ο ΥΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατά την απάντησή του στο πλαίσιο ερώτησης που του έγινε στη Βουλή με θέμα: «Άμεση θωράκιση της αεράμυνας της χώρας για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων από τις πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών», μάλλον μας μπέρδεψε περισσότερο παρά μας διαφώτισε.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό, σύμφωνα με δημοσίευμα, πως στα νησιά του Αιγαίου οι Ένοπλες Δυνάμεις, προχωρούν στην εγκατάσταση ισραηλινού συστήματος anti-drone, που προσομοιάζει με το Drone Dome, προσαρμοσμένο όμως στις ανάγκες της Ελλάδας.

Βayraktar: Τελικά υπάρχει το ισραηλινό σύστημα κατά των τουρκικών drone στα νησιά;

Τελικά, ο ΥΕΘΑ, από το βήμα της Βουλής σημείωσε πως εξετάζονται οι πιθανές επιλογές της Αθήνας για την θωράκιση του εναέριου χώρου της Ελλάδας από απειλές τύπου UAV.

Άρα, αφού εξετάζονται, εμείς καταλαβαίνουμε πως δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση ή επιλογη, πόσο μάλλον εγκατάσταση συστήματος anti-drone.

H αλήθεια είναι πως η τουρκική προκλητικότητα με την χρήση Bayraktar στο Αιγαίο συνεχώς αυξάνεται, οπότε η όποια απόφαση της Ελλάδας είναι απαραίτητο να είναι γρήγορη και άμεσα εκτελέσιμη.

Διαβάστε επίσης:

KGB: Η τρομερή μυστική υπηρεσία των Σοβιετικών

Τουρκία: Φάπα στη Συρία – Φάπα στο Ιράκ – Προσοχή στο Αιγαίο

Ρώσοι: Προσοχή τα Bayrkatar καθοδηγούν καμικάζι drone από τα 100 χλμ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βayraktar: Τελικά υπάρχει το ισραηλινό σύστημα κατά των τουρκικών drone στα νησιά;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ